Voorzieningen

Met de dood komen we allemaal in aanraking. Toch proberen we de dood voor ons uit te schuiven. Dat is iets voor later denken sommige mensen. Geen zorgen over je dood, de uitvaart, begraven of cremeren.

Lang niet iedereen heeft een uitvaartverzekering of is lid van een begrafenisvereniging. Een begrafenis of creamatie kost al gauw gemiddeld €10.000,- los van de aanschaf van een gedenksteen of andere herdenkings plek. Er zijn uitvaartverzorgers die al bedragen noemen ver boven de €10.000,-.
Dat geldt niet voor onze begrafenisvereniging.

Als lid zijnde van de onze vereniging heeft u recht op de volgende diensten:

Begrafenis:

Het graf
Diensten van de uitvaartleider
Gebruik van de rouwauto
Werkzaamheden grafdelvers
Gebruik van 6 dragers

Crematie:

Plek in de urnenmuur
Verstrooing van de as op het strooi veldje
Diensten uitvaartleider
Gebruik van de rouwauto
Vergoeding van voor niet uitgevoerde diensten.

Als u meer informatie wilt hebben over contributie, grafrecht, algemeen onderhoud en dergelijke,
dan kunt u altijd contact opnemen met onze voorzitter Nico Gaal (06-51158859) of secretaris Vrouwkje Sakko (0561-614294).

Onder het hoofdstuk Formulier kunt u een aanmeldingsformulier vinden, deze kunt u invullen en inleveren bij:

• het secretariaat van de vereniging (zie contact),
  • via email: info@begrafenisverenigingwillemsoord.nl
  • bij Riet van der Knokke, Paasloregel 62, 8338 SX Willemsoord of
  • bij Nico Gaal, Steenwijkerweg 173, 8338 LB Willemsoord.